Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко разход дават вашите 155-ци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Като гледам какъв разход дават вашите 1.8ТС нещо май не ми е в ред колата.
    Миналата седмица Дупница-София-Созопол и обратно до София ми изпи 280лв(130л) бензин за 950км.Като максималната скорост 110км/ч(просто не бързах за никъде).
    Хайде някой да каже какво може да не е в ред?
    155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
    Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
      Като гледам какъв разход дават вашите 1.8ТС нещо май не ми е в ред колата.
      Миналата седмица Дупница-София-Созопол и обратно до София ми изпи 280лв(130л) бензин за 950км.Като максималната скорост 110км/ч(просто не бързах за никъде).
      Уаууу, 13/100 извънградско! На мен толкова ми даде с як теч на бензин, изгоряла ламбда и 170 по магистралата!
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Уаууу, 13/100 извънградско! На мен толкова ми даде с як теч на бензин, изгоряла ламбда и 170 по магистралата!
        еееееееееееее ти караш ТИКО Все пак
        МОЯТА ГОРИ КОЛКО И СИПА

---------- Post added at 21:24 ---------- Previous post was at 21:21 ----------

Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщение
        последно 27/100 без климатик
        ХАААААААА клима!!!!!! ,чеки бе от кога домашния климатик го тури у 155 цата
        155 осем хиляди клапана 16 вериги
        0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• ние имаме и по-добро постижение от 27

32
          Alfa Romeo 155 Super
          2.0 16V TS

Comment

• Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
            Като гледам какъв разход дават вашите 1.8ТС нещо май не ми е в ред колата.
            Предполагат се много неща, диагностиката сигурно ще каже 120 кинта за НЖК универсална ламбда Иначе и аз съм се замислил, май също съм за ламбда
            Last edited by Pastora; d.m.y г., 01:00.
            Arena Coast Customs

Comment

• По- добре не си купувай универсална сонда ,даваш си парите на вятъра а не не полу4аваш нищо .

Извинявам се за "4" ама се прецака клавиатурата
              LANCIA DEDRA 2.0 8V Turbo INTEGRALE
              LANCIA THEMA 2.0 8V
              ALFA ROMEO 155 1.8 8V Silverstone
              ALFA ROMEO 155 1.9 turbo D

Comment

• Първоначално публикувано от cobra_11 Покажи съобщение
                По- добре не си купувай универсална сонда ,даваш си парите на вятъра а не не полу4аваш нищо .

Извинявам се за "4" ама се прецака клавиатурата
                Дали, има ужасно много напатили се от оригиналните..., ма знам ли вече и аз. Ще изпадна в шах, ако трябва да я сменявам. Най-добре питай колегата ОЕМ за ламбдите какво ще каже, има опит.
                Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                  Дали, има ужасно много напатили се от оригиналните..., ма знам ли вече и аз. Ще изпадна в шах, ако трябва да я сменявам. Най-добре питай колегата ОЕМ за ламбдите какво ще каже, има опит.
                  Все пак по-добре оригинална Бош.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                    Все пак по-добре оригинална Бош.
                    Добре де, оригинална да е ! Тогава ми е интересно, в какво точно се изразява разликата между оригиналната и бошовската ? Това при условие, че и двете примерно си работят безпроблемно .
                    Arena Coast Customs

Comment

• Аз карам с НЖК, купих я от английски онлайн магазин преди време и беше за 130 кинта може би с доставка и всичко. Не е универсална, а такава с куплунзите за към компютъра. Няма запояване и т.н.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Аз още се правя на луд, че разхода ми е нормален, все пак ще изчакам 1 ден да ми смени Румен термостата и ще се види. Ако не - диагностика, която знам какво ще каже. Ма върви мам* и....дано не спре след смяната.
                        Arena Coast Customs

Comment

• А добър сервиз за диагностика да знаете?
                          Благодаря за насоките,вече започвах да си мисля че съм купил Мустанг
                          155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                          Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Разхода ми падна, сега се клати между 10 - 12 л/100км, това след смяната на термостата. Нещата заспаха, засега... Смесено при яко ръчкане (гонки на Лукойл) и градско ми даде 15-16 разход.
                            Arena Coast Customs

Comment

• Последният път, когато и намалих разхода с цели 5-6л. се оказа от топлиният датчик, който се намира на термостата!
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Пресни пресни резултати. 16,96...литра ГАЗ = 181км.
                                Т'ва е извънградско с максимална скорост 110 и 4 човека в колата.
                                Как ви се вижда?????? На бензин не съм я засичал все още.
                                sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                                Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

Working...
                                X